Wie zijn wij?

MKBfiscaaljuristen is onderdeel van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. (www.jongbloed.tv). Aangezien de fiscaliteit erg breed en meestal ook sectorafhankelijk is, is gekozen voor een site die specifiek gericht is op het MKB-segment. Hierdoor sluit de inhoud van de site aan bij hetgeen in uw bedrijf mogelijk speelt.

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. kenmerkt zich als no-nonsense kantoor met een uitgesproken gevoel voor ondernemerschap. Hierdoor kunnen wij ons goed inleven in onze klant, hetgeen ten goede komt aan de advisering. Het primaire doel is de fiscale positie van de onderneming of privépersoon te optimaliseren. Het kantoor heeft enkel werknemers met een ruime ervaring, die tot de besten in hun vak kunnen worden gerekend. De adviseurs hebben hun ervaring veelal opgedaan bij de big four kantoren. Hoe ingewikkeld het ook wordt, voor de cliënt blijft het overzichtelijk. De kracht is volgens mij dat wij het snappen en de cliënt met één vaste contactpersoon te maken heeft. De sfeer is prima en kenmerkt zich door openheid, gezelligheid en een fikse dosis humor. Wij voelen ons ondernemer naast de ondernemer en hebben hetzelfde doel: beperken van de belastingdruk en optimaliseren van bestaande structuren.

Verder hanteren wij geen belachelijke uurtarieven (maximum uurtarief bedraagt € 175), brengen wij telefoongesprekken e.d. niet in rekening en krijgt u van ons altijd een gespecificeerde rekening, zodat u precies kunt zien wat de werkzaamheden zijn geweest.naar boven
U bevindt zicht hier :
Contact

MKB Fiscaal Juristen
Marthalaan 5
7511AZ Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@mkbfiscaaljuristen.nl