Karin Gombert (1973)

Door kennis te delen, anderen vooruit helpen.Vanuit die gedachte is Karin als zelfstandig ondernemer met Bloei (www.bloei.eu) gestart. Na jarenlang te hebben gewerkt in de accountancy en als controller en hr-consultant bij commerciële organisaties, brengt ze vanuit Bloei haar kennis, ervaring én enthousiasme over op bedrijven in het mkb.

Opleiding:

  • HEAO- Bedrijfseconomie
  • NIVRA – Opleiding RA (tot tweede fase)
  • Interne opleiding vanuit Ernst & Young
  • Diverse cursussen, trainingen op financieel, fiscaal en hr-gebied.

Specialiteiten:

  • Binnen mkb praktisch invulling geven en combineren van de onderstaande 3 vakgebieden
  • Interne processen
  • Financieel management
  • Human Resource Management

Contact:

www.bloei.eu
06-30031460
karin@bloei.eu
Door Karin Gombert geschreven artikelen

Grip op liquiditeit3 December 2012

Liquiditeit is altijd al belangrijk geweest voor ondernemers. Bedrijven gaan doorgaans niet failliet door een verlies, maar aan het niet kunnen voldoen van de financiële verplichtingen. Zelfs een bedrijf met een positief resultaat kan in liquiditeitsproblemen raken. Dit kan bijvoorbeeld wanneer er sprake is  van een te grote investering of snelle groei die niet financieel voldoende doorgerekend is. Of indien er een te hoog bedrag aan dividend wordt uitgekeerd of wanneer er te snel wordt afgelost.

Jaarrekening, fiscale aangifte en publicatiestukken15 Januari 2013

In dit artikel wordt uitgegaan van een onderneming in de vorm van een B.V. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de jaarrekening, de fiscale aangifte en de publicatiestukken.

Ik wens je veel personeel11 Maart 2013

Wat komt er bij kijken als je iemand in dienst neemt? Wat zijn de risico's, regels en rechten en plichten? En wat kost dat eigenlijk? In dit artikel de antwoorden op de belangrijkste vragen.

Collectief Pensioen voor altijd?7 Oktober 2013

De meeste werkgevers dragen bij aan de pensioenopbouw van hun werknemers. Dit wordt door veel mensen gewaardeerd als secundaire arbeidsvoorwaarde, hoewel opvallend is dat tijdens een sollicitatieprocedure vrijwel niemand zich in de daadwerkelijke pensioenregeling verdiept.naar boven
U bevindt zicht hier :
>
>
Contact

MKB Fiscaal Juristen
Marthalaan 5
7511AZ Enschede

t : 053 432 72 00
f : 053 431 34 24
e : info@mkbfiscaaljuristen.nl